ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Η κα. Αναστασία Αποστολοπούλου είναι ειδική χειρουργός μαστού – μαστολόγος με εμπειρία πάνω από 20 ετών. Είναι η ιδρυτής του Ιατρείου Μαστού Πατρών (Patras Breast Clinic) και εξειδικευμένη στην Χειρουργική Μαστού και στην Ογκολογία. Έχει πτυχίο της Ιατρικής Σχολής Πατρών και τίτλο ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής από το ΠΓΝΠ Ρίου. Η κα. Αποστολοπούλου έχει εργαστεί ως επιμελήτρια στο ογκολογικό χειρουργικό τμήμα μαστού στο King’s College Hospital στο Λονδίνο και ήταν συνεργάτης του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου Πρόληψις Αθηνών του χειρουργού μαστού κ. Σ. Βασίλαρου από το 2005 έως και το Νοέμβριο του 2022.. Παρέχει εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες αξιολόγησης, πρόληψης και θεραπείας παθήσεων του μαστού στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Από το Δεκέμβριο 2022 εώς και σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης στο Metropolitan General και αναπλ. επιστημονική συνεργάτης των Health Spot Κηφισιάς και Γλυφάδας. Το ιατρείο της λειτουργεί στην Πάτρα από τον Απρίλιο του 2011 και προσφέρει υπηρεσίες και στην ευρύτερη περιφέρεια της Νοτιοδυτικής Ελλάδας. 

Το Ιατρείο Μαστού Πατρών που διατηρεί η χειρουργός κα. Αποστολοπούλου Αναστασία παρέχει εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες αξιολόγησης, πρόληψης και θεραπείας παθήσεων του μαστού. Η χειρουργός πραγματοποιεί κλινική εξέταση και παραπομπή των ασθενών για ακτινολογικό έλεγχο σε διαγνωστικά κέντρα με εξειδικευμένους ακτινολόγους στις παθήσεις του μαστού. Κατόπιν, γίνεται αξιολόγηση της απεικόνισης και θεραπεία, όταν χρειάζεται.
Παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών:

  • Κλινική εξέταση μαστών
  • Συνταγογράφηση όλων των φαρμάκων και των διαγνωστικών εξετάσεων (μαστογραφία, υπέρηχοι, εξετάσεις αίματος κ.τ.λ.)
  • Προεγχειρητικός έλεγχος των ασθενών που θα οδηγηθούν στο χειρουργείο
  • Διαγνωστικές εξέτασεις, όπως κυτταρολογικές εξετάσεις, παρακεντήσεις ογκιδίων, υπερηχογραφικός έλεγχος.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική και αξιόπιστη υπηρεσία που προσφέρει εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη και διαγνωστικές εξετάσεις στον τομέα του καρκίνου του μαστού. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι ζωτικής σημασίας για τη θεραπεία και την ανάκτηση της υγείας των ασθενών. Οι υπηρεσίες αυτές είναι υψηλών προδιαγραφών και προσφέρουν αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες των ασθενών. Είναι σημαντικό να αναζητάμε εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη για τη διατήρηση της υγείας μας και την πρόληψη των ασθενειών.

Διεύθυνση

Εμπορικό Κέντρο Κόλλα

Ρήγα Φεραίου 9397, Πάτρα 262 21

Ωράριο

ΔΕΥΤΕΡΑ        09.00 -20.00

ΤΡΙΤΗ              09.00-20.00

ΤΕΤΑΡΤΗ        09.00-20.00 

ΠΕΜΠΤΗ         09.00-20.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   09.00-14.00

Επικοινωνία

Τηλέφωνο Ιατρείου: +30 2614003575

Κιν: +30 6937155666

Email: apostolopoulou1970@hotmail.com

1072258