ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣΤΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Η ειδική Χειρουργός Μαστού – Μαστολόγος Αποστολοπούλου Κ Αναστασία, είναι η πρώτη που άνοιξε νέο ιατρείο μαστού στην Ζάκυνθο, το ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣΤΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ZAKYNTHOS BREST CLINIC – ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.

Η ιατρός, με εμπειρία πάνω από 20 ετών, είναι εξειδικευμένη στην Αγγλία στη Χειρουργική Μαστού και στην Ογκολογία.

Έχει πτυχίο της Ιατρικής Σχολής Πατρών και τίτλο ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής από το ΠΓΝΠ Χίου

Διετέλεσε χειρουργός με ειδικότητα στο μαστό, την οποία απέκτησε στην Αγγλία, στο King’s College Hospital στο Λονδίνο, όπου εργάσθηκε για τρία χρόνια ως επιμελήτρια στο ογκολογικό χειρουργικό τμήμα μαστού.

;Ήταν συνεργάτης του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου Πρόληψις Αθηνών του χειρουργού μαστού κ. Σ. Βασίλαρου, από το 2005 έως και το Νοέμβριο του 2022. Από το Δεκέμβριο 2022 εώς και σήμερα είναι εξωτερικός συνεργάτης στο Metropolitan general και αναπλ. επιστημονική συνεργάτης των Health Spot Κηφισιάς και Γλυφάδας.

Το ιατρείο της λειτουργεί στην Πάτρα από τον Απρίλιο του 2011 και προσφέρει υπηρεσίες και στην ευρύτερη περιφέρεια της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Το Ιατρείο Μαστού Ζακύνθου που διατηρεί η χειρουργός Αποστολοπούλου Αναστασία παρέχει εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες αξιολόγησης, πρόληψης και θεραπείας παθήσεων του μαστού.

Η χειρουργός πραγματοποιεί κλινική εξέταση και παραπομπή των ασθενών για ακτινολογικό έλεγχο σε διαγνωστικά κέντρα με εξειδικευμένους ακτινολόγους στις παθήσεις του μαστού. Κατόπιν, γίνεται αξιολόγηση της απεικόνισης και θεραπεία, όταν χρειάζεται.

Στο ιατρείο που διατηρεί η κ. Αποστολοπούλου Αναστασία, στην Ζάκυνθο, παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών:

Κλινική εξέταση μαστών

Συνταγογράφηση όλων των φαρμάκων και των διαγνωστικών εξετάσεων (μαστογραφία, υπέρηχοι, εξετάσεις αίματος κ.τ.λ.)

Προεγχειρητικός έλεγχος των ασθενών που θα οδηγηθούν στο χειρουργείο

Διαγνωστικές εξετάσεις, όπως κυτταρολογικές εξετάσεις, παρακεντήσεις ογκιδίων, υπερηχογραφικός έλεγχος.

Αν και οι περισσότερες αλλαγές του μαστού δεν είναι καρκίνος, είναι σημαντικό να αξιολογούνται άμεσα. Όταν οι αλλαγές ανιχνεύονται νωρίς, οι επιλογές θεραπείας είναι περισσότερες και αυξάνουν την πιθανότητα ίασης και βέλτιστης πρόγνωσης.

 

Διεύθυνση
Τεμπονέρα Νίκου 2 Ζακύνθου, Δίπλα στο Ποτάμι, 291 00 Ζάκυνθος, Ζάκυνθος Ζακύνθου
Ωράριο λειτουργίας

ΤΕΤΑΡΤΗ  09.00-20.00

Επικοινωνία
Τηλέφωνο
2695181080 / 6937155666
email
apostolopoulou1970@hotmail.com